Om oss på AKODO

”Ledarskap är ledarskap oavsett vad du tänker”

Det är vad som görs som räknas, inte vad som sägs. Vi använder evidensbaserad praktik i vår verksamhet. Magkänsla och gissningar sysslar vi inte med. Evidensbaserad forskning kanske inte låter så kul, men vårt koncept ger resultat.

AKODO är inget japanskt ord för effektivitet och struktur, även om det låter så. Namnet kommer från Anna-Karin (Olsson) som startade företaget. Bokstäverna D och O kan stå för Dalarna Orsa, eller helt enkelt engelska ordet ”do” (göra). Det passar bra med företagets inställning, att göra istället för att prata.

Vi är idag 5 anställda, varav 3 är socionomer. Vi är alltid intresserade av att knyta nya kontakter, så om du är intresserad av att jobba med oss får du gärna ta kontakt.

Rakt, jordnära och ärligt

Det som utmärker oss är att vi alltid säger vad vi tycker, även om det inte är vad uppdragsgivaren vill höra (det är dock ofta vad hen behöver höra). Oftast kan vi göra skillnad och nytta, men vi tvekar inte att kliva av ett uppdrag om vi anser att vi inte klarar det. Det är AKODOs filosofi – vi måste alltid kunna tillföra nytta. Om vi utnyttjar färre än de budgeterade timmarna kommer vi inte att kräva full betalning – det är såna vi är.